40c3902decc4e0907ad8d87a1f83dea7121782c494233a2c63234587cfca(1)

Services

Services

Tentang Servis Kami

Integrasi Servis

Daripada perniagaan kecil hingga ke perusahaan, kami telah menyediakan anda meliputi semua Perkhidmatan ICT yang berkaitan. Pakar kami menyediakan Pengehosan Pelayan, Persediaan nama Domain dan pembangunan Web/Sistem

Server Percuma

Kami menyediakan pengehosan percuma berkualiti yang dikuasakan oleh organisasi pengehosan terbesar di internet! Sesuai untuk pelajar.

Server Premium

Pengehosan premium berkuasa yang dikuasakan oleh Webmin dengan pelbagai rancangan untuk memadankan keperluan anda!

Pembangunan Sistem

Pengehosan premium berkuasa yang dikuasakan oleh Webmin dengan pelbagai rancangan untuk memadankan keperluan anda!
Perkhidmatan Tersuai

Kami Sediakan Semua yang Anda Perlukan dalam Teknologi ICT untuk Membantu Perniagaan Anda.

Web Building

Membina, mencipta dan menyelenggara laman web. Ia termasuk aspek seperti reka bentuk web, penerbitan web, pengaturcaraan web, dan pengurusan pangkalan data.

System Integration

Proses menghimpunkan subsistem komponen ke dalam satu sistem dan memastikan subsistem berfungsi bersama sebagai satu sistem.

Database

Pengumpulan maklumat berstruktur atau data yang teratur, biasanya disimpan secara elektronik dalam sistem komputer. Pangkalan data biasanya dikawal oleh sistem pengurusan pangkalan data (DBMS)

Progressive Web

Aplikasi web progresif (PWA), biasanya dikenali sebagai aplikasi web progresif, ialah sejenis perisian aplikasi yang dihantar melalui kerja web pada mana-mana platform termasuk kedua-dua desktop dan peranti mudah alih

Mobile App

Aplikasi yang dibangunkan untuk peranti pegang tangan kecil, seperti telefon bimbit, telefon pintar, PDA dan sebagainya. Ia boleh dipramuat pada peranti pegang tangan serta boleh dimuat turun dari kedai aplikasi atau Internet.

Desktop Application

program aplikasi (apl atau singkatannya aplikasi) ialah atur cara komputer yang direka bentuk untuk menjalankan tugas tertentu selain daripada yang berkaitan dengan pengendalian komputer itu sendiri, biasanya untuk digunakan oleh pengguna akhir.

Ux Audit

Audit pengalaman pengguna ialah proses yang digunakan untuk mengenal pasti isu kebolehgunaan yang berpotensi berdasarkan heuristik yang ditetapkan dan/atau penyelidikan pengguna terdahulu.

Product Thinking

Berfikir dalam produk bermakna memahami masalah secara menyeluruh. Dan apabila anda berbuat demikian, ketika itulah anda benar-benar memahami mengapa anda ingin membina.

Maklumat terperinci

Semak Dokumentasi Terkini Kami

Untuk halaman pendaratan, laman web korporat dan e-dagang kami menyediakan maklumat terperinci di sini.

Bersedia Menewaskan Gergasi?

AinaaRawaida is freelancer but can challenge and same par level with big company SDN. BHD. output with experiences.